kop-ny.jpg

Lake .... (Dag 15, zaterdag 21 juli)

 Ons voornemen om vroeg op te staan is niet helemaal gelukt, half 9 was het. Alles weer afbreken en als ontbijtje cornflakes met melk. Vandaag zouden we niet heel ver rijden, zo’n 400 km naar een Lake wat wel mooi scheen te wezen als tussenstop voordat we door rijden naar Denver. We hadden nieuw ijs voor onze koelbox nodig dus voordat we echt op weg gingen stopten we nog even bij een winkeltje.

Daar kwamen mijn ouders terug met een zak ijs en 3 lollies. Maar niet zomaar normale lollies! In iedere lolly zat een schorpioen!! En dan niet eentje van plastic! Een heuse echte schorpioen, wel een kleine en de angel was verwijderd, maar toch heel raar. Jasper en Wessel begonnen ook meteen aan hun lolly, maar ik voelde me een beetje wee door het autorijden dus ik bewaarde hem nog even.

Onderweg stopten we nog om boodschappen te doen, bij een walmart! Weer een tijdje rondgedwaald, maar ik heb twee boeken gekocht! Divergent, een boek die ik eigenlijk al in Nederland wou kopen en een boek met alle details over de Hungergames. Bij de auto kreeg ik echter een kleine verrassing, een verjaardagscadeautje van Jasper en Wessel: een hondenfrisbee :P en een erg mooie poster van de Hungergames. Thanks Bro’s!!!

De autorit verliep voorspoedig, alleen toen we bij ons eindpunt (volgens de Tomtom) uitkwamen was er niets, geen camping of iets. Dus reden we maar weer een eind door, tot een afslag aan wees dat daar campings waren. De eerste camping was wel heel grof, er was zelfs geen wc, dus we reden ietsjes verder naar de volgende, waar ze wel faciliteiten hadden. En niet zomaar faciliteiten, ze hadden zomaar een douche!! De eerste camping met douche waar we waren. Het was wel een aparte camping, wel mooi, aan het meer gelegen. Maar ik had in het begin een beetje het gevoel alsof de kampeerders uit een grote campingfamilie bestonden en wij pasten er ook niet geheel tussen.

Nu we aan waren gekomen begon ik aan mijn lolly, Jasper had al eerder in de auto de schorpioen uitgespuugd die toch niet lekker was. Ik wou hem wel opeten, leek me wel stoer. Maar toen ik bij de schorpioen aan kwam en al een pootje binnen had gekregen heb ik hem toch weggelegd. Het smaakte inderdaad niet erg lekker en het voelde al heel raar in je mond, zo’n beest. Toch vond ik het wel stoere lollies hoor!

Ook hadden we nog even een klein familie-uitstapje, naar de douches! De straal was echt ontzettend hard, ik had mijn voet nog schoon willen maken (aangezien ik die zo naar had gestoten) maar daar was de straal echt te hard voor. Toch vonden mijn beide ouders dat hij goed aan het genezen was. Persoonlijk vind ik hem er nogal vies uitzien en is hij nog wel behoorlijk gevoelig, iedere keer als ik er iets mee aanraak voel ik dat wel meteen.
Na het avondeten wou Wessel erg graag een stengelijsje, die hij volgens mij ergens mee verdiend had, maar dat ben ik vergeten. Het winkeltje van de camping was echter gesloten dus reden we naar het dorpje (…) en kochten daar ijsjes. Ze hadden geen stengelijsjes, maar wel erg stoere spongebob en dora ijsjes. Ik had een spongebobijsje omdat die Fruit and Cottoncandy flavoured was, maar die smaak herkende ik niet echt, hij smaakte behoorlijk chemisch, maar zag er wel keistoer uit!

Terug naar de camping maakten we een kleine omweg om nog langs een uitzichtpunt te rijden. Weer erg mooi natuurlijk, al zag ik niet erg veel doordat het al behoorlijk donker werd en ik ging ook snel weer in de auto zitten omdat het buiten echt fris begon te worden en ik had nog zo mooi mijn korte broekje met hemd aan. Ik vond het stiekem helemaal niet erg om in de auto te zitten omdat ik dan weer fijn mijn boek verder kan lezen. In het begin kijk je nog een beetje op van het Engels, maar na een paar bladzijdes voelt het net zo natuurlijk als een Nederlands boek. Bovendien vind ik het wel wat hebben dat het het originele verhaal is. Ik vond het zelfs zo spannend, dat ik het boek de volgende middag al uit had, een aanrader!
Terug bij de camping maakte iedereen zich snel bedklaar en doken we allemaal niet te laat het bed in. We hadden van onze buren (een groep jongens met een meisje) nog wel een hoop kabaal en een feest verwacht, maar die gingen ook erg netjes zelf op tijd naar bed.
Stiekem ben ik eigenlijk deze dag al een beetje vergeten, niet echt vergeten maar ik haal de details een beetje door elkaar, dus vandaar dat het een beetje oppervlakkig is ;P.
C.K

yellowstone-grand-teton-087.jpg
yellowstone-grand-teton-088.jpg
yellowstone-grand-teton-089.jpg
yellowstone-grand-teton-090.jpg
yellowstone-grand-teton-091.jpg
yellowstone-grand-teton-092.jpg
yellowstone-grand-teton-093.jpg
yellowstone-grand-teton-094.jpg

back top