kop_monument_valley.jpg

Meer Las Vegas, dag 26 woensdag 1 augustus

Vanochtend ontbeten we bij de subway, lekker ontbijtje. Daarna gingen we op weg naar een winkelcentrum (andere dan gisteren, dichterbij). De jongens zouden naar een spelletjeshal en mijn moeder en ik gingen een uurtje winkelen. Ik kocht nieuwe slippers met Las Vegas erop (omdat ik ze echt nodig had) en een kort broekje met een legerprint.

Na het winkelen gingen we terug naar het hotel, iedereen luierde wat. Daarna vertrokken Jasper en Axel naar de Pinball hall of Fame en gingen mama en Wessel naar het zwembad, ik bleef achter in de kamer om aan mijn verslag te werken (wat een opoffering niet waar ;P) toen ik er genoeg van had ging ik ook naar het zwembad, daar vond ik Wessel en mama echter niet dus ik vertrok weer terug.

Op mijn kamer las ik mijn boek (alweer een andere Engelse, ik ben op dreef :P). En maakte ik mezelf mooi, want iedereen is hier zo aangekleed dat ik besloot ook even wat te doen. Toen het 7 uur was vonden we dat we lang genoeg hadden gewacht (mama en Wessel waren alweer terug gekeerd) en gingen we naar de arcade. Daar zouden Jasper en Axel dan ook komen. We ruilden alle bonnetjes in die we in de afgelopen dagen hadden verzameld met spelletjes voor een keybord voor Wessel. Daarna keken we nog een belachelijk knappe voorstelling van acrobaten uit Kenia. Echt heuse artiesten, eentje was een waar slangenmens, hij ging limbodansen en op het laatst was de stok zo laag dat hij onder een auto door zou kunnen limbodansen, een ander was reuze sterk, hij droeg zo alle 4 de andere acrobaten. Na nog wat spelletjes was het alweer laat geworden en had iedereen honger. We aten wat bij een foodcourt in het Rivierra hotel (ik had stuk pizza) en gingen we weer op de strip.

Op de strip gingen we naar het Treasure Island hotel voor een voorstelling. Het was een erg uitbundige voorstelling met sirenes (de vrouwen die mannen op zee in het water lokken) en piraten. Veel gezang en ontploffingen, maar een piraat voerde erg knappe kunsten uit. Zo sprong hij met een achteruit salto van het schip af op een erg hoog punt. Ik zou het hem niet na doen!

Na het piratenfestijn liepen de strip af, Wessel en mama gingen terug naar het hotel omdat het al weer laat zou worden. Jasper ik en papa gingen nog langs het Rivierra hotel wat spelletjes doen en ik kreeg er een lekker ijsje: Chocolate chip cookie dough (één smaak ;P). Dit keer lagen we een uurtje eerder in bed maar als nog behoorlijk laat.
 

back top