kop_capital_reef.jpg

Yosemite 2, dag 28 zaterdag 4 augustus

We wouden vandaag eerst naar de vallei gaan, daar is Yosemite bekend om. Maar de eigenaresse had gisteren verteld dat zaterdag een erg vervelende dag was om daarna toe te gaan vanwege de drukte. We zouden vandaag dus maar wat rondrijden en wandelen.

Allereerst maakten we een stop bij het visitorscentrum want we moesten nodig boodschappen doen. Het visitorcentrum verkocht niks maar iets verder op was een winkeltje waar we inkopen konden doen. Het was nog een gezoek naar het winkeltje, maar uiteindelijk vonden we het. Enorme drukte ook hier, maar we konden zo goed als alles vinden op brood na.

Na de boodschappen gingen we op zoek naar een picknickplekje, daar aten we een overheerlijke lunch: wentelteefjes, met als toetje kitkat. Na de lunch klommen we wat op de enorme rost die er dichtbij lag. Er zou ook een trail zijn, maar daar was geen spoor van.

De rots liep heel langzaam steeds steiler, maar dat merkte je niet zo snel. Toch kreeg ik wel een beetje de kriebels toen ik om keek. Het begon ook langzaam te regenen dus we daalden maar snel af. Toen ik beneden was begon het steeds harder te regenen dus we gingen maar snel in de auto om wat meer rond te rijden.

 

back top